Hero - Rubriek boeken

Verzameling oude boeken

ANTIEKE BOEKEN TAXEREN / WAARDEREN

Vraag een professionele taxatie aan van uw Boek en weet binnen 2 - 3 werkdagen de waarde.

Heeft u een oud boek en wilt u weten wat de waarde is? Wilt u weten of uw antieke boek de moeite waard is om te restaureren? Bent u nieuwsgierig naar de herkomst en betekenis van uw boek? Vraag eenvoudig online een taxatie aan en ontvang binnen 2 á 3 werkdagen antwoord op uw vragen.

Uw boeken worden getaxeerd door Jaap van Eesteren. Hij informeert u graag over de actuele waarde, datering, herkomst en de bijzonderheden van uw boek.
Wij taxeren geen Hebreeuwse boeken omdat wij deze taal niet beheersen.

Het aanvragen van een taxatie is heel eenvoudig en binnen enkele minuten te doen. Het enige wat wij vragen zijn enkele foto’s en de afmetingen van uw boek. Uiteraard stellen wij het op prijs als u iets kunt vertellen over de herkomst van uw boek en andere relevante informatie.

Hoe beter de foto’s zijn die u ons stuurt, hoe beter onze taxateur kan inzoomen om alle details van uw taxatie object te bekijken. Probeer daarom scherpe en duidelijke foto’s te maken.

Wilt u een taxatie aanvragen voor uw boek? Dan vragen wij u om foto’s te maken van de:

  • boekband,
  • voorkant,
  • achterkant,
  • titelpagina/frontpagina (waarop de titel, schrijver, uitgever en datum uitgifte staan).

Van 24 juli tot en met 9 augustus 2020 kunnen wij geen taxaties uitvoeren in deze rubriek. Ontvangen aanvragen in deze periode worden vanaf 10 augustus 2020 in behandeling genomen.

Terug naar het overzicht

Onze taxateurs

  • Professionele taxatie binnen 2 - 3 werkdagen
  • Altijd een volledig taxatierapport
  • Deskundig advies
Start nu een online taxatie vanaf €11,95
of bekijk onze prijzen