Hoe werkt het

Toren uurwerk

Hoe werkt het

Het aanvragen van een taxatie is eenvoudig. U upload foto’s van uw taxatieobject, u vermeld de afmetingen en informeert onze taxateur over andere relevante zaken zoals bijvoorbeeld de conditie van uw object.

U kunt ervoor kiezen om een persoonlijk account aan te maken. Dat hoeft niet perse. Een persoonlijk account is nodig als u een tegoed aankoopt voor meerdere taxaties maar deze niet direct gebruikt. Het aangekochte tegoed wordt op uw account geregistreerd en kent geen verloopdatum. Taxatierapporten van afgeronde taxatieaanvragen blijven 3 maanden op uw account bewaard.

Maakt u geen account aan dan hoeft u alleen uw email adres achter te laten zodat wij het taxatierapport aan u kunnen mailen.

De betaling van uw taxatieaanvraag kan via verschillende veilige betaalmethoden. Na betaling is uw aanvraag ingediend en kan onze taxateur voor u aan de slag. U ontvangt binnen 2 tot 3 werkdagen het taxatierapport per e-mail.

Hoe werkt het

Upload foto's

Upload meerdere scherpe en duidelijke foto’s van uw taxatieobject. Fotografeer ook merken, signaturen of specifieke details. Vermeld de afmetingen en andere relevante informatie.

Laat uw gegevens achter

Maak een persoonlijk account aan of laat alleen uw e-mail adres achter zodat wij het taxatierapport aan u kunnen mailen.

Reken uw taxatie af

Reken uw taxatieaanvraag af en onze taxateur gaat voor u aan het werk. 

  • Professionele taxatie binnen 2 - 3 werkdagen
  • Altijd een volledig taxatierapport
  • Deskundig advies
Start nu een online taxatie vanaf €11,95
of bekijk onze prijzen