Hero afbeelding

Laat je kunst en antiek online taxeren

Professionele taxateurs met jaren ervaring

Start nu een online taxatie vanaf €11,95Taxatierapport per e-mail binnen 2 – 3 werkdagen
Pronkstilleven, Adriaen van Utrecht, 1644
  • Onafhankelijk
  • Betrouwbaar
  • Veilig
  • Geen verplichtingen

Hoe werkt het

Upload foto's

Upload meerdere scherpe en duidelijke foto’s van uw taxatieobject. Fotografeer ook merken, signaturen of specifieke details. Vermeld de afmetingen en andere relevante informatie.

Laat uw gegevens achter

Maak een persoonlijk account aan of laat alleen uw e-mail adres achter zodat wij het taxatierapport aan u kunnen mailen.

Reken uw taxatie af

Reken uw taxatieaanvraag af en onze taxateur gaat voor u aan het werk. 

Onze 14 vakkundige experts staan altijd voor u klaar

Chris Vellinga

Chris Vellinga

Ik ben gecertificeerd register taxateur TMV. Alweer meer dan 30 jaar taxeer ik vrijwel dagelijks kunst en antiek. Nog steeds kan ik niet genoeg krijgen van het bekijken van schilderijen. Wat is de kwaliteit van een werk, wat is de waarde?

Expertises

Schilderijen, Schilderijen uit Indonesië

Lees meer
Charles Bastings

Charles Bastings

Ik ben ruim 28 jaar actief als gecertificeerd makelaar & taxateur van kunstvoorwerpen. Door mijn specialisatie op het gebied van porselein, kan ik u van dienst zijn uw antieke porseleinen kunstvoorwerpen te beschrijven en van de actuele dagwaarde/handelswaarde te voorzien. 

Expertises

Porselein

Lees meer
Emiel Geurts

Emiel Geurts

Ik werk al meer dan 25 jaar in de antiekbranche en kom vanuit mijn vakgebied al jaren in de Nederlandse Kunst & Antiek veilinghuizen. Ik informeer u graag over de waarde, herkomst, datering en andere bijzonderheden van uw object.

Expertises

Meubelen, Klokken, Kroonluchters en Lampen, Beelden en Sculpturen, Spiegels, Barometers

Lees meer
Roland van Groeningen

Roland van Groeningen

Ik ben beëdigd en gecertificeerd taxateur. Ik ben gespecialiseerd in zilver. Zowel modern als antiek. Ik heb jarenlange ervaring en duizenden voorwerpen in mijn hand gehad. Door deze expertise kan ik heel scherp de juiste herkomst, datering en waarde aangeven.

Expertises

Zilveren gebruiksvoorwerpen

Lees meer
Caroline Koopman

Caroline Koopman

Als gecertificeerd Register Taxateur en Makelaar van kunst, antiek en inboedelgoederen taxeer ik al sinds 1994 voor musea, gemeenten, particulieren, bedrijven en diverse expertisebureau’s.

Expertises

Kunstnijverheid, Curiosa

Lees meer
Reza Memarian

Reza Memarian

Het vakmanschap is van generatie op generatie overgedragen. Zowel mijn vader als mijn grootvader hebben beide gedurende hun leven gewerkt in de vervaardiging, restauratie en de in- en verkoop van Antieke Perzische tapijten en Textielen. 

Expertises

Tapijt, Hang- of Vloerkleed

Lees meer
Henk Slijderink

Henk Slijderink

Ik ben toegetreden tot de VRT (Verenigd Register van Taxateurs) als register-taxateur Kunst en Antiek. Op het gebied van kunst en antiek heb ik een gespecialiseerde opleidingen gevolgd waarbij zowel de kunsthistorische aspecten als de praktijkkant van het vak uitgebreid aan de orde kwamen.

Expertises

(oude) Boeken, Iconen

Lees meer
Els de Baan

Els de Baan

Textiele objecten worden vaak afgedaan als alledaagse en dus waardeloze gebruiksvoorwerpen. Maar juist antieke kleren, handwerklappen en kanten zakdoekjes geven een bijzondere inkijk in de wereld van toen. Naast de emotionele waarde blijken dergelijke items soms plots waardevolle juweeltjes te zijn.

Expertises

Textiel, Mode, Kostuum

Lees meer
Marjolein Regout

Marjolein Regout

Ik ben gecertificeerd register taxateur TMV. Véle schilderijen gaan er per jaar door mijn handen. Ik zie grote en kleine meesters voorbijkomen. Door veel te zien blijf ik op de hoogte van de actuele veilingwaardes.

Expertises

Schilderijen

Lees meer
Arnold Wentholt

Arnold Wentholt

Al weer 25 jaar ben ik actief in de wereld van niet-westerse kunst en kunstnijverheid met als specialisatie Indonesië, Afrika en Melanesië. De expertise die ik in de loop van de tijd heb opgebouwd heeft o.a. geresulteerd in onderzoek en verscheidene publicaties. 

Expertises

Tribale Kunst, Indonesië en Melanesië

Lees meer
Jan Pieter Six

Jan Pieter Six

Als gecertificeerd register taxateur ben ik lid van de Federatie TMV. Mijn loopbaan als taxateur begon dertig jaar geleden bij Sotheby’s. Eind jaren 80 startte ik met zeven collega's het veilinghuis Glerum en werkte vervolgens tien jaar voor Christies Amsterdam.

Expertises

Schilderijen en Inboedel

Lees meer
Jaap van Eesteren

Jaap van Eesteren

Ik ben al 25 jaar beroepshalve werkzaam in het antiquarische boekenvak. Doordat ik al vele jaren werkzaam ben in het veilingwezen ben ik goed op de hoogte van de actuele dagwaarde. Sinds 2011 ben ik gecertificeerd taxateur op het gebied van Boeken & Prenten (Grafisch werk). 

Expertises

Litho, Ets, Gravure en andere Grafische Kunst, Tekeningen en (oude) Boeken

Lees meer
Jean-Marie van Isacker

Jean-Marie van Isacker

Als 21-jarige jarige kwam ik terecht bij Sotheby’s in New Bond Street. Na Londen kon ik bij Christie’s in New York de opgebouwde expertise een decennium lang verder uitbouwen. De duizenden meubels die ik heb bekeken en de honderden veilingen die ik heb meegemaakt vormen een rijk visueel geheugen.

Expertises

Meubelen

Lees meer
Dolf Heyselbergs

Dolf Heyselbergs

Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door de beeldende kunsten. Tijdens mijn studie kunstgeschiedenis in Leuven werd ik eveneens geïntrigeerd door de economische waarde van een kunstwerk en de ontwikkelingen op de huidige kunstmarkt.

Expertise

Schilderijen

Lees meer
  • Professionele taxatie binnen 2 - 3 werkdagen
  • Altijd een volledig taxatierapport
  • Deskundig advies
Start nu een online taxatie vanaf €11,95
of bekijk onze prijzen

Het laatste nieuws

Nieuws

Overpeinzingen bij een droogmolen, over het werk van Gé-Karel van der Sterren

Bij Gé-Karel van der Sterren (1969) is er geen sprake van een vrolijk briesje rond zijn droogmolen. In zijn schilderij rukt de wind aan het textiel, dat ieder moment van de drooglijn kan stormen. Hoe lang hangt het er eigenlijk al? De randen lijken gerafeld.

Lees het volledige bericht

Waar Oost en West elkaar ontmoeten, over het werk van de schilder Lee Man Fong

Wat maakt dat een schilder al dan niet succesvol is in de ogen van het grote publiek? Vaak blijkt het te gaan om een mix van onderwerpskeuze, kleurgebruik, de manier waarop het onderwerp wordt benaderd, het technische proces van tekenen of schilderen en de afmetingen. Ook de persoonlijkheid van de kunstenaar kan een rol spelen.

Lees het volledige bericht
Meer nieuwsberichtenBlijf op de hoogte! Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Waarom Antiekcheck?

Duidelijkheid over de waarde helpt u bij het nemen van beslissingen over het aankopen, behouden of verkopen van een antiek object. Ook een restauratie-kwestie of het verdelen van een erfenis is eenvoudiger nadat een juiste waarde is bepaald. U hoeft niet langer op pad om uw antiek te laten taxeren. Het team van AntiekCheck bestaat uit deskundige en gecertificeerde taxateurs met jarenlange ervaring. De waarde wordt bepaald met kennis van de huidige markt.

Wij taxeren uw objecten online aan de hand van de foto’s en de informatie die u ons geeft. Een moderne manier van taxeren, met de kwaliteit van een 'ouderwetse' taxatie.

Meer informatie

Onze klanten aan het woord ...

Inmiddels hebben we meer dan 15.000 taxaties mogen uitvoeren. We vinden het belangrijk hoe klanten over ons denken.

Voor het eerst kennis gemaakt en zeer tevreden , binnen de afgesproken tijd en een mooi rapport wat mij in ziens de juiste beschrijving geeft. Ik weet nu wat ik in huis heb en de geschiedenis van mijn twee vazen . En ja de waarde ......voor mij emotioneel gezien heel hoog. Dank je wel Charles je bent een topper.

Anoniem

Wij zijn zeer tevreden met de taxatie van een aantal schilderijen en antieke meubelen. Inderdaad binnen 48 uur en goed gedocumenteerd . Aanrader

Anoniem