Aziatische kunst taxeren

Aziatische kunst uit India, Tibet, Cambodja

AZIATISCHE KUNST EN ANTIEK TAXEREN / WAARDEREN

Vraag een professionele taxatie aan van uw Aziatische object en weet binnen 2 - 3 werkdagen de waarde.

Wilt u weten wat uw Aziatische kunst waard is? Vraag dan nu eenvoudig online een taxatie aan en ontvang binnen 2 á 3 werkdagen een taxatierapport.

Ontdek de waarde

Een Boeddhabeeld uit Thailand, een afbeelding van een godheid met veel armen uit India, een veelkleurig masker uit tropisch Sri Lanka, een ritueel voorwerp uit Tibet, bronzen voorwerpen uit Indonesië of wellicht vermoed u dat uw object Aziatisch is maar weet u het niet zeker? Al deze en andere Aziatische stukken kunt u laten taxeren/waarderen in deze rubriek.

Objecten gekocht als souvenir blijken soms waardevoller dan eerder aangenomen

Aziatische kunst en antiek omvat een zeer groot aantal voorwerpen en religieuze objecten en veel van deze objecten zijn via diverse wegen terecht gekomen in Nederland. Het is soms zelfs goed mogelijk dat objecten gekocht als souvenir tijdens een vakantie in Azië interessanter en waardevoller zijn dan eerder aangenomen.

Taxatie door specialist op het gebied van Aziatische kunst en antiek

Uw Aziatische kunst en antiek wordt getaxeerd door onze expert Peter de Bruijn. Hij zet zijn expertise graag in om de herkomst, datering en de actuele waarde voor u te bepalen. Uw taxatieaanvraag voor Aziatisch keramiek (zoals borden, vazen, schalen etc.) kunt u aanvragen in de taxatierubriek "Porselein". 

Uw Aziatische kunst en antiek insturen voor taxatie

Het aanvragen van een taxatie is eenvoudig. Wij vragen u duidelijke / scherpe foto's te uploaden en de afmetingen aan ons door te geven. Vergeet u niet eventuele inscripties en eventuele beschadigingen te fotograferen. Hoe beter de foto’s zijn die u ons stuurt, hoe beter onze taxateur kan inzoomen om alle details te bekijken.

Laat uw Aziatische kunst en antiek taxeren

  • Binnen 2-3 werkdagen een professionele taxatie
  • Deskundige en gecertificeerde taxateurs, per rubriek de juiste specialist
  • Meer dan 40.000 klanten gingen u voor!
  • Al vanaf 13,95 per taxatie

Start nu een online taxatie

Naast het taxeren van Aziatische kunst en antiek kunt u ook bij ons terecht voor:

Terug naar het overzicht

Onze taxateurs

Start nu een online taxatie
of bekijk onze prijzen