Beelden en sculpturen taxeren

.

BEELDEN EN SCULPTUREN TAXEREN / WAARDEREN

Vraag een professionele taxatie aan van uw antieke beeld of sculptuur en weet binnen 2 - 3 werkdagen de waarde.

Wilt u weten wat uw beeld of sculptuur waard is? Vraag dan nu eenvoudig online een taxatie aan en ontvang binnen 2 á 3 werkdagen een taxatierapport. Taxatie van religieuze beelden vraagt veelal meer tijd.

Is uw sculptuur antiek of een reproductie

Onze taxateur heeft duizenden beelden en sculpturen in handen gehad en onderscheidt door zijn kennis en ervaring authentieke beelden van replica. 

In deze rubriek kunt u antieke Europese beelden en sculpturen van onder andere hout, steen, been, brons, (verguld) goud en metaal laten taxeren. Dit kunnen plaquettes zijn maar ook driedimensionale objecten. 

Taxatie door specialist op het gebied van beelden en sculpturen

Uw antieke beeld of sculptuur wordt getaxeerd door onze expert Emiel GeurtsHij zet zijn expertise graag in om de herkomst, datering en de actuele waarde voor u te bepalen.

Uw beeld of sculptuur insturen voor taxatie

Het aanvragen van een taxatie is eenvoudig. Wij vragen u duidelijke / scherpe foto's van de voor-, achter-, onderkant en een close up van de signatuur te uploaden en de afmetingen aan ons door te geven. Hoe beter de foto’s zijn die u ons stuurt, hoe beter onze taxateur kan inzoomen om alle details te bekijken. 

Wij taxeren géén hedendaagse beelden en sculpturen die zijn gemaakt na 1920. Deze expertise hebben wij niet binnen ons team.

Laat uw antieke beeld of sculptuur taxeren

  • Binnen 2-3 werkdagen een professionele taxatie
  • Deskundige taxateurs
  • Al vanaf 13,95 per taxatie

Start nu een online taxatie

Naast het taxeren van beelden en sculpturen kunt u ook bij ons terecht voor:

Terug naar het overzicht

Onze taxateur

Start nu een online taxatie
of bekijk onze prijzen