Schilderijen

Schuttersmaaltijd ter viering van de Vrede van Munster, Bartholomeus van der Helst, 1648

SCHILDERIJEN TAXEREN / WAARDEREN  

Vraag een professionele taxatie aan van uw schilderij en weet binnen 2 - 3 werkdagen de waarde.

Wilt u weten wat uw schilderij waard is? Vraag dan nu eenvoudig online een taxatie aan en ontvang binnen 2 á 3 werkdagen een taxatierapport.

Is uw schilderij een meesterwerk

Heeft u een prachtig of mysterieus schilderij en wilt u nu toch eindelijk wel eens weten wat u in huis heeft en hoeveel uw schilderij waard is? Wij vertellen u graag of uw schilderij een waar meesterwerk is of toch vooral decoratief van aard.

Onze experts hebben inmiddels al vele honderden taxaties verricht voor Antiekcheck. Tussen al deze schilderijen taxaties zaten ook enkele topstukken. Zo hebben we bijvoorbeeld een topstuk van Matisse en een Alfons Walde getaxeerd. Het is natuurlijk fantastisch iemand blij te kunnen maken met dit nieuws.

Taxatie door specialisten op het gebied van schilderijen

Uw schilderij wordt getaxeerd door onze deskundige en gecertificeerde taxateurs Chris Vellinga, Geert Kocken en Joost Coers. Zij zetten hun expertise graag in om de herkomst, datering en de actuele waarde voor u te bepalen.

Uw schilderij insturen voor taxatie

Het aanvragen van een taxatie is eenvoudig. Wij vragen u duidelijke / scherpe foto's te uploaden van de voorkant en de achterkant en een close up van de eventuele signatuur. Daarnaast ontvangen wij graag de afmetingen van het schilderij. 
Hoe beter de foto’s zijn die u ons stuurt, hoe beter onze taxateur kan inzoomen om alle details te bekijken. Probeer daarom reflectie van flitslicht op uw foto te voorkomen.

Laat uw schilderij taxeren

  • Binnen 2-3 werkdagen een professionele taxatie
  • Gecertificeerde taxateurs
  • Al vanaf 13,95 per taxatie

Start nu een online taxatie

Naast het taxeren van schilderijen kunt u ook bij ons terecht voor:

Terug naar het overzicht

Onze taxateurs

Start nu een online taxatie
of bekijk onze prijzen