Hero - Rubriek schilderijen

Schuttersmaaltijd ter viering van de Vrede van Munster, Bartholomeus van der Helst, 1648

ANTIEK SCHILDERIJ ONLINE TAXEREN / WAARDEREN

Bent u benieuwd naar de waarde van uw schilderij? Wij weten het. ✓ Taxatie door gecertificeerde register taxateurs. ✓ Vanaf €11,95. ✓ Binnen 2 tot 3 werkdagen een taxatierapport .

Heeft u een prachtig of mysterieus schilderij en wilt u nu toch eindelijk wel eens weten hoeveel dit schilderij waard is? Dan kunt u eenvoudig een online taxatie aanvraag doen om uw schilderij te laten taxeren. Binnen 2 á 3 werkdagen kunnen wij u dan vertellen of uw schilderij een waar meesterwerk blijkt te zijn of vooral decoratief van aard.

Uw schilderij wordt getaxeerd door een van onze deskundige en gecertificeerde taxateurs Chris Vellinga, Marjolein Regout, Jan Pieter Six, Dolf Heyselbergs en Geert Kocken.

Onze taxateurs kunnen u vertellen of uw schilderij al dan niet een meesterwerk is

Voor AntiekCheck hebben onze experts inmiddels al vele honderden taxaties verricht. Tussen al deze schilderij taxaties zaten ook enkele topstukken. Zo hebben we bijvoorbeeld een topstuk van Matisse en een Alfons Walde getaxeerd. Het is natuurlijk fantastisch iemand blij te kunnen maken met dit nieuws.

Benieuwd of uw schilderij ook een verborgen meesterwerk is? Het aanvragen van een taxatie is heel eenvoudig en binnen enkele minuten te doen. Het enige wat wij vragen zijn enkele foto's van het schilderij, de hoogte en de breedte van het doek (exclusief de eventuele lijst) en de eventuele signatuur en/of datering.

Hoe beter de foto’s zijn die u ons stuurt, hoe beter onze taxateur kan inzoomen om alle details van uw taxatie object te bekijken. Probeer daarom scherpe en duidelijke foto’s te maken en voorkom bijvoorbeeld dat flitslicht reflecteert op uw foto.

Wilt u een taxatie aanvragen? Dan vragen wij u om foto’s te maken van:

  • de voorkant van het schilderij,
  • de achterkant van het schilderij,
  • een detail opname,
  • een close up van de eventuele signatuur en/of datum.

Terug naar het overzicht

Onze taxateurs

  • Professionele taxatie binnen 2 - 3 werkdagen
  • Altijd een volledig taxatierapport
  • Deskundig advies
Start nu een online taxatie vanaf €11,95
of bekijk onze prijzen