Schilderijen

Schuttersmaaltijd ter viering van de Vrede van Munster, Bartholomeus van der Helst, 1648

SCHILDERIJEN TAXEREN / WAARDEREN

Vraag een professionele taxatie aan van uw schilderij en weet binnen 2 - 3 werkdagen de waarde.

Wilt u weten wat uw schilderij waard is? Vraag dan nu eenvoudig online een taxatie aan en ontvang binnen 2 á 3 werkdagen een taxatierapport.

Is uw schilderij een meesterwerk

Heeft u een prachtig of mysterieus schilderij en wilt u nu toch eindelijk wel eens weten wat u in huis heeft en hoeveel uw schilderij waard is? Wij vertellen u graag of uw schilderij een waar meesterwerk is of toch vooral decoratief van aard.

Onze experts hebben inmiddels al vele honderden taxaties verricht voor Antiekcheck. Tussen al deze schilderijen taxaties zaten ook enkele topstukken. Zo hebben we bijvoorbeeld een topstuk van Matisse en een Alfons Walde getaxeerd. Het is natuurlijk fantastisch iemand blij te kunnen maken met dit nieuws.

Taxatie door specialisten op het gebied van schilderijen

Uw schilderij wordt getaxeerd door onze deskundige en gecertificeerde taxateurs Chris Vellinga, Marjolein Regout, Dolf HeyselbergsGeert Kocken, Juliette Morschl en Senne Schouws. Zij zetten hun expertise graag in om de herkomst, datering en de actuele waarde voor u te bepalen.

Uw schilderij insturen voor taxatie

Het aanvragen van een taxatie is eenvoudig. Wij vragen u duidelijke / scherpe foto's te uploaden van de voorkant en de achterkant en een close up van de eventuele signatuur. Daarnaast ontvangen wij graag de afmetingen van het schilderij. 
Hoe beter de foto’s zijn die u ons stuurt, hoe beter onze taxateur kan inzoomen om alle details te bekijken. Probeer daarom reflectie van flitslicht op uw foto te voorkomen.

Laat uw schilderij taxeren

  • Binnen 2-3 werkdagen een professionele taxatie
  • Gecertificeerde taxateurs
  • Al vanaf 13,95 per taxatie

Start nu een online taxatie

Naast het taxeren van schilderijen kunt u ook bij ons terecht voor:

Terug naar het overzicht

Onze taxateurs

Chris Vellinga

Chris Vellinga

Ik ben gecertificeerd register taxateur TMV. Alweer meer dan 30 jaar taxeer ik vrijwel dagelijks kunst en antiek. Nog steeds kan ik niet genoeg krijgen van het bekijken van schilderijen. Wat is de kwaliteit van een werk, wat is de waarde?

Expertises

Schilderijen, Schilderijen uit Indonesië

Lees meer
Marjolein Regout

Marjolein Regout

Ik ben gecertificeerd register taxateur TMV. Véle schilderijen gaan er per jaar door mijn handen. Ik zie grote en kleine meesters voorbijkomen. Door veel te zien blijf ik op de hoogte van de actuele veilingwaardes.

Expertises

Schilderijen

Lees meer
Dolf Heyselbergs

Dolf Heyselbergs

Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door de beeldende kunsten. Tijdens mijn studie kunstgeschiedenis in Leuven werd ik eveneens geïntrigeerd door de economische waarde van een kunstwerk en de ontwikkelingen op de huidige kunstmarkt.

Expertises

Schilderijen

Lees meer

Geert Kocken

Al meer dan dertig jaar ben ik actief in de wereld van de beeldende kunsten en fine arts. Ik schrijf over kunst, heb documentaires over kunstenaars geproduceerd en bemiddel in kunstzaken. 

Expertise

Schilderijen

Lees meer

Senne Schouws

Ik houd mij dagelijks bezig met het herkennen van kwaliteit en de economische waarde van kunstwerken.

Expertises

Schilderijen

Lees meer

Juliette Morschl

Elk kunstwerk is uniek en vertelt zijn eigen verhaal. Ik hoop voor u een deel van dit verhaal te kunnen onthullen. Na onderzoek te hebben gedaan naar uw kunstwerk, bepaal ik de actuele marktwaarde.

Expertises

Schilderijen

Lees meer
  • Professionele taxatie binnen 2 - 3 werkdagen
  • Altijd een volledig taxatierapport
  • Deskundig advies
Start nu een online taxatie
of bekijk onze prijzen