Hero - Rubriek Pendule

Pendule, ca. 1770 - 1775

ANTIEKE KLOKKEN TAXEREN / WAARDEREN

Vraag een professionele taxatie aan van uw klok en weet binnen 2 - 3 werkdagen de waarde.

Bent u na al die jaren ook benieuwd naar de waarde van uw (staande)klok en/of pendule stel? Dan kunt u eenvoudig online een taxatie aanvraag doen om uw klok te laten taxeren. Binnen 2 á 3 werkdagen kunnen wij u vertellen wat de waarde is en vertellen wij u de bijzonderheden.

Uw klok wordt getaxeerd door onze deskundige taxateur Emiel Geurts. Hij heeft duizenden klokken in handen gehad en zet zijn expertise graag in om u te informeren over de waarde, de datering en andere bijzonderheden van uw klok.

Onze taxateur kan u vertellen of uw klok en/of pendule authentiek is!

Tussen alle getaxeerde uurwerken zijn reeds een aantal meesterwerken ontdekt zoals een Wiener Werkstatte klok en een prachtig louis Seize staand horloge van M.W. Scholtz, uit het eind van de 18de eeuw.

Het aanvragen van een taxatie is heel eenvoudig en binnen enkele minuten te doen. Het enige wat wij vragen zijn enkele foto's van de klok en de afmetingen aan ons door te geven.

Hoe beter de foto’s zijn die u ons stuurt, hoe beter onze taxateur kan inzoomen om alle details van uw taxatie object te bekijken. Probeer daarom scherpe en duidelijke foto’s te maken en voorkom bijvoorbeeld dat flitslicht reflecteert op uw foto.

Wilt u een taxatie aanvragen? Dan vragen wij u om foto’s te maken van:

  • de voorkant,
  • de zijkant,
  • de achterkant,
  • (zo mogelijk) het uurwerk.

Wij taxeren geen polshorloges in deze rubriek.

Terug naar het overzicht

Onze taxateur

  • Professionele taxatie binnen 2 - 3 werkdagen
  • Altijd een volledig taxatierapport
  • Deskundig advies
Start nu een online taxatie vanaf €11,95
of bekijk onze prijzen