Hero  - Rubriek Tapijten

De aankomst van Eliƫzer bij de bron, ca. 1575 - 1600

ANTIEKE TAPIJTEN EN KLEDEN TAXEREN / WAARDEREN

Vraag een professionele taxatie aan van uw tapijt, hang- of vloerkleed en weet binnen 2 - 3 werkdagen de waarde.

Bent u in het bezit van een Perzisch tapijt en wilt u weten of het een origineel Perzisch tapijt is? Of wellicht wilt u uw tapijt of wandkleed verkopen en heeft u geen idee wat u kunt vragen? Vraag dan eenvoudig online een taxatie aan en ontvang binnen 2 á 3 werkdagen antwoord op uw vragen.

Uw tapijt, wand- of vloerkleed wordt getaxeerd door onze expert Reza Memarian. Reza Memarian is opgegroeid met antiek tapijten en kleden en het vakmanschap is in zijn familie van generatie op generatie overgedragen. Hij herkent alle weef- en knooptechnieken en informeert u graag over de stijl, herkomst, datering en de actuele waarde.

Is uw tapijt een origineel Perzisch tapijt?

Wij vertellen u graag wat voor soort tapijt, wand of vloerkleed u in huis heeft. Het aanvragen van een taxatie is heel eenvoudig en binnen enkele minuten te doen. Het enige wat wij vragen zijn enkele foto's van het tapijt, hang- of vloerkleed, de afmetingen en de eventuele signatuur en/of fabrieksmerk aan ons door te geven. Als er beschadigingen zijn (zoals bijvoorbeeld slijtageplekken) dan horen wij dat graag.

Hoe beter de foto’s zijn die u ons stuurt, hoe beter onze taxateur kan inzoomen om alle details van uw taxatie object te bekijken. Probeer daarom scherpe en duidelijke foto’s te maken.

Wilt u een taxatie aanvragen? Dan vragen wij u om foto’s te maken van:

  • het gehele kleed van de bovenkant,
  • de onderkant (u mag een hoek omslaan en deze hoek fotograferen),
  • eventuele beschadigingen (slijtageplekken),
  • eventuele signatuur en/of fabrieksmerk.

Terug naar het overzicht

Onze taxateur

  • Professionele taxatie binnen 2 - 3 werkdagen
  • Altijd een volledig taxatierapport
  • Deskundig advies
Start nu een online taxatie
of bekijk onze prijzen