Porselein taxeren

Divers Chinees porselein uit de 18e en de 19e eeuw

PORSELEIN TAXEREN / WAARDEREN

Van 26 juni tot en met 4 juli 2022 kunnen wij geen taxaties uitvoeren in deze rubriek. Ontvangen aanvragen in deze periode worden vanaf dinsdag 5 juli in behandeling genomen.

Vraag een professionele taxatie aan van uw porselein en weet binnen 2 - 3 werkdagen de waarde.

Heeft u altijd al willen weten wat uw porselein waard is? Dan kunt u simpel en snel online een aanvraag doen om uw porselein te laten taxeren. Binnen 2 á 3 werkdagen ontvangt u een taxatierapport.  

Taxatie door specialist op het gebied van porselein

Uw porselein wordt getaxeerd door gecertificeerd makelaar & taxateur Charles Bastings. Hij is expert op het gebied van porselein en informeert u naast de actuele waarde graag over de herkomst, stijl, datering en de overige bijzonderheden van uw porselein zoals de betekenis van eventuele afbeeldingen.

Uw porselein insturen voor taxatie

Het aanvragen van een taxatie is eenvoudig. Wij vragen u duidelijke / scherpe foto's van de zijkant, binnenkant, onderkant, close up van de eventuele signatuur en/of fabrieksmerk te uploaden en de afmetingen aan ons door te geven. Hoe beter de foto’s zijn die u ons stuurt, hoe beter onze taxateur kan inzoomen op alle details. Wilt u ook de conditie (voor zover bij u bekend) van uw porselein aan ons doorgeven, zoals beschadigingen en uitgevoerde restauraties.

Laat uw porselein taxeren

  • Binnen 2-3 werkdagen een professionele taxatie
  • Gecertificeerde taxateurs
  • Al vanaf 13,95 per taxatie

Start nu een online taxatie

Naast het taxeren van porselein kunt u ook bij ons terecht voor:

Terug naar het overzicht

Onze taxateur

  • Professionele taxatie binnen 2 - 3 werkdagen
  • Altijd een volledig taxatierapport
  • Deskundig advies
Start nu een online taxatie
of bekijk onze prijzen