Wat taxeren wij

Franse Louis Quinze commode, 19e eeuw

MEUBELS ONLINE TAXEREN

Heeft uw antieke meubel zijn waarde behouden? Wij weten het ✓ 14 Professionele Taxateurs ✓ Vanaf €11,95 ✓ Binnen 2 tot 3 werkdagen een rapport 

De waarde van antieke meubels is alles behalve stabiel. De markt/mode verandert continue waardoor ook de waarde verandert. Bent u ook benieuwd of uw antieke meubel zijn waarde heeft behouden? Is het nog wel de moeite waard om de stoel opnieuw te laten bekleden? Wat moet ik vragen als ik mijn antieke meubel wil verkopen? Vraag eenvoudig online een taxatie aan en ontvang binnen 2 á 3 werkdagen antwoord op uw vragen.

Heeft uw antieke meubel zijn waarde behouden?

Uw meubels of decoratieve objecten worden getaxeerd door onze deskundige taxateurs Emiel Geurts en Jean-Marie van Isacker. Emiel Geurts werkt al meer dan 25 jaar in de Antiekbranche en is specialist op het gebied van antieke meubels. Jean-Marie van Isacker kwam in 1976 als 21-jarige terecht bij Sotheby’s. De duizenden foto’s van meubels die zij hebben bekeken en de honderden veilingen die zij hebben meegemaakt gedurende hun carrière vormen een rijk visueel geheugen. Deze kennis zetten zij graag voor u in bij het vaststellen van de datum- en waardebepaling.

Het aanvragen van een taxatie is heel eenvoudig en binnen enkele minuten te doen. Het enige wat wij vragen zijn enkele foto's en de afmetingen aan ons door te geven.

Hoe beter de foto’s zijn die u ons stuurt, hoe beter onze taxateur kan inzoomen om alle details van uw taxatie object te bekijken. Probeer daarom scherpe en duidelijke foto’s te maken.

Wilt u een taxatie aanvragen? Dan vragen wij u om foto’s te maken van de:

  • voorkant,
  • zijkant,
  • (zo mogelijk) binnenkant,
  • achterkant,
  • (zo mogelijk) de onderkant.

Terug naar het overzicht

Onze taxateurs

  • Professionele taxatie binnen 2 - 3 werkdagen
  • Altijd een volledig taxatierapport
  • Deskundig advies
Start nu een online taxatie vanaf €11,95
of bekijk onze prijzen