Kist van schildpad met beslag van goud en met klampen en sleutel van verguld zilver. Op vier balpoten van verguld koper, 1750 - 1775

Kist van schildpad met beslag van goud en met klampen en sleutel van verguld zilver, 1750 - 1775

KUNSTNIJVERHEID-CURIOSA TAXEREN / WAARDEREN

Vraag een professionele taxatie aan van uw Kunstnijverheid/Curiosa en weet binnen 2 - 3 werkdagen de waarde.

Kunstnijverheid is een verzamelnaam voor (antieke) kunst objecten die veelal zowel een gebruiks- als esthetisch doel dienen (hebben gediend). U kunt denken aan naaigerei, doosjes en kistjes, miniaturen, ornamenten, volkskunst, voorwerpen van schildpad/parelmoer/ivoor maar ook houtsnijwerken. Daarnaast kan een object zo prachtig zijn gemaakt dat ze wel een bepaalde waarde moet hebben (Curiosa).

Uw object wordt getaxeerd door gecertificeerd register taxateur Caroline Koopman. Elk voorwerp verteld zijn eigen verhaal, waar werd het voor gebruikt, van welk materiaal en waarom juist in die tijd? Wat maakt een voorwerp kostbaar of juist niet? Dat zijn de vragen waar onze expert zich mee bezig houdt en waar zij u graag over informeert.

Voor AntiekCheck heeft Caroline Koopman al de meest uiteenlopende objecten getaxeerd en weet daarbij de ware kunstschatten van de decoratieve objecten te onderscheiden.

Het aanvragen van een taxatie is heel eenvoudig en binnen enkele minuten te doen. Het enige wat wij vragen zijn enkele foto's van uw object en de hoogte, breedte en de diepte of diameter van uw object aan ons door te geven.

Hoe beter de foto’s zijn die u ons stuurt, hoe beter onze taxateur kan inzoomen om alle details van uw taxatie object te bekijken. Probeer daarom scherpe en duidelijke foto’s te maken en voorkom bijvoorbeeld dat flitslicht reflecteert op uw foto.

Wilt u een taxatie aanvragen? Dan vragen wij u om foto’s te maken van de:

  • voorkant,
  • achterkant,
  • onderkant,
  • bovenkant,
  • (zo mogelijk) binnenkant.

Terug naar het overzicht

Onze taxateur

  • Professionele taxatie binnen 2 - 3 werkdagen
  • Altijd een volledig taxatierapport
  • Deskundig advies
Start nu een online taxatie vanaf €11,95
of bekijk onze prijzen